Bogholder

Energiselskab i rivende udvikling søger erfaren bogholder

Better Energy er en dynamisk, international energikoncern med fokus på solenergi. Vi er i kraftig vækst, og søger en dygtig bogholder i vores finance-team, som p.t. består af 8 fuldtidsansatte og 1 studerende. Finance afdelingen er ligesom den øvrige organisation i rivende udvikling, og du vil have gode muligheder for at præge procedurerne.

Det store billede

At have de rette kvalifikationer er kun en del af at være den ideelle kandidat. Vi søger en kollega, som vil bidrage til at gøre Better Energy til en dynamisk, sjov og inspirerende arbejdsplads. Vi leder efter en person, som deler vores iværksætterånd, drive og engagement. Du skal være parat til at gøre en forskel.

Din rolle

Dine arbejdsopgaver er meget varierede, og vil f.eks. være:

  • Styring af debitor- og kreditorbogholderi
  • Indberetning af moms samt udarbejdelse af momssandsynliggørelse
  • Bogføring af finans og bank
  • Betalinger og likviditetsstyring
  • Registrering af rejseafregning
  • Afstemning af bogholderi og deltagelse i periode- og årsafslutning
  • Deltagelse i optimering af arbejdsgange og processer
  • Klargøring af materiale til revisor

Dine kvalifikationer

Better Energy-koncernen har p.t. 124 selskaber, men antallet er stødt stigende. Vi opfører store utility scale solenergiprojekter i flere lande, hvorfor der er mange cross-border transaktioner med vores udenlandske selskaber. Det er en udfordrende stilling, hvorfor det kræves, at du er i stand til at bevare overblikket, men samtidig har sans for detaljer.

Du har en regnskabsmæssig uddannelse og solid erfaring med all-round bogholderi. Hvis du har kendskab til energibranchen og cross border momsregler er det en fordel, men det er ikke en betingelse.

Du har en selvstændig og ansvarsbevidst arbejdsstil, og du er god til at planlægge og prioritere dine opgaver så deadlines overholdes. Du kan begå dig på engelsk, er fortrolig med Excel og gerne med Navision.

Som person er du en teamplayer, der er udadvendt, positiv, omstillingsparat og struktureret i dit arbejde.


Vær med

Kulturen er præget af en særlig ”vi-ånd”, hvor alle hjælper alle, og hvor der er frihed under ansvar.  Vi tilbyder gode karrieremuligheder for den rigtige kandidat. Vi investerer i vores ansatte og støtter dem i deres udvikling.


Ansøgning

Hvis ovenstående har vakt din interesse, er du velkommen til at sende en ansøgning med CV til hr@betterenergy.dk med angivelse af ”Ansøgning – Bogholder” i emnelinjen senest den 31.12.18.

Vi holder løbende samtaler og opstart vil være snarest muligt.


Om Better Energy

Better Energy er en førende uafhængig solenergivirksomhed, der udvikler, finansierer, bygger og driver solcellesystemer, der producerer millioner af MWh grøn energi til det offentlige elnet. Derudover tilbyder Better Energy løsninger til store koncerner og forsyningsvirksomheder, der efterspørger leverandører af grøn energi.

Siden etableringen i 2012 har Better Energy været en af de hurtigst voksende virksomheder inden for solenergi i Europa. Vi ønsker at forbedre vilkårene for mennesker og for miljøet med energi, der er ren, pålidelig, sikker og bæredygtig. Vores vision er at være skabere af en grøn og bæredygtig fremtid. Vores mål er at sikre en verden med ubegrænset adgang til grøn energi til en overkommelig pris.

Læs mere her: www.betterenergy.com

 

New
Download Annual Report 2018

News

Pages