EPC advokat

Better Energy - Drivers of a renewable energy revolution

 

Energiselskab i rivende udvikling søger advokat til at være ansvarlig for EPC-kontrakter

Better Energy er en dynamisk, international energivirksomhed, som opfører store solcelleparker og sælger disse helt eller delvist til kapitalstærke investorer fra ind og udland, energiselskaber, pensionsselskaber mm. Vi er i hastig vækst og søger derfor en stærk kontrakt koncipist- og forhandler til at udvikle, udarbejde og vedligeholde vores EPC kontraktgrundlag (Engineering, Procurement og Construction) og til at være en del af vores Legal & Compliance-team.

Din nye hverdag
Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag. Du vil være ansvarlig for vores EPC-kontrakter samt alle tilhørende kontrakter i procurement-processen, og du vil sammen med dine øvrige kollegaer og eksterne rådgivere være med til at udvikle, udarbejde og vedligeholde vores EPC kontraktgrundlag. Du kommer til at arbejde i et juridisk team bestående af 5 jurister, 2 advokater, 2 project managers og 1-2 studerende.

Better Energy er en organisation med aktiviteter i Danmark og Europa og med kontorer og samarbejdspartnere i bl.a. København, Sønderborg, Gdansk, Amsterdam og Lviv. Du vil være med til at følge solcelleprojekter fra udviklingsstadiet videre igennem byggeprocessen og helt til nettilslutning samt videre drift efter salg.

Vi arbejder med Danmark og Polen som hovedmarkeder samt i Holland og Ukraine.

Du vil få din gang på vores kontor i København, og stillingen er en fuldtidsstilling.

Din profil
Du skal være i stand til selvstændigt at udvikle, udarbejde og vedligeholde vores EPC kontraktgrundlag og ikke være bange for at tage fat samt sikre, at kommercielle og juridiske hensyn går op i en højere enhed. Ligeledes forventer vi, at du sikrer fremdrift i processerne på et højt fagligt niveau. Vi lægger stor vægt på, at du er fagligt juridisk funderet samt en stærk kommunikator mundtligt og skriftligt både på dansk og engelsk.

Du har erfaring fra lignende arbejde med EPC-kontrakter, entreprisekontrakter og FIDIC-kontrakter som in-house advokat i en lignende energivirksomhed eller fra et stort eller mellemstort advokatkontor. Vi forventer, at du mestrer kontraktprocesserne fra start til slut for nationale såvel som internationale transaktioner samt kan håndtere alle former for kontraktforhandlinger.

Vi forestiller os, at du er uddannet advokat og har mindst 6-8 års erfaring indenfor området.

Du motiveres af at arbejde for en virksomhed med et større fælles mål, nemlig at fremme den grønne omstilling i Danmark og i udlandet. Du er positiv og udadvendt af natur, og det ligger dig naturligt at tage ansvar og drive processer frem mod målet. Du er initiativrig, kvalitetsbevidst, ”hands-on” på opgaver, arbejder struktureret og har sans for detaljen.

Sidst men ikke mindst er du omstillingsparat, og du formår at holde overblikket i en travl og altid omskiftelig hverdag.

Teamet
Vi er et dedikeret team med en flad organisationsstruktur. Vores medarbejdere er dybt engagerede, har et højt fagligt niveau, og du kan forvente at blive en del af et ambitiøst miljø, hvor samarbejde og udvikling er nøgleord. Vi giver frihed under ansvar, og vores kultur er i høj grad præget af den enkeltes lyst til at tage ansvar og gøre en forskel, som vil skabe positive resultater for os, vores investorer og samarbejdspartnere.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse, skal du sende din ansøgning med CV til hr@betterenergy.dk senest d. 30. april 2019. I emnelinjen bedes du anføre ”Ansøgning – EPC advokat”.

Vi afholder løbende samtaler og opstart vil være efter nærmere aftale. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Executive Vice President, Legal & Compliance - Lawyer, Ho Kei Au, på +45 40 51 78 98.

Om Better Energy
Better Energy er en førende energivirksomhed, der udvikler, finansierer, bygger og driver solcellesystemer, som producerer millioner af MWh grøn energi til det offentlige elnet. Derudover tilbyder Better Energy løsninger for store koncerner og forsyningsvirksomheder, der efterspørger grøn energi.

Siden etableringen i 2012 har Better Energy været en af de hurtigst voksende solenergivirksomheder i Europa. Vi ønsker at forbedre vilkårene for mennesker og miljø med energi, der er ren, pålidelig, sikker og bæredygtig. Vores vision er at skabe en bæredygtig fremtid. Vores mål er at give verden ubegrænset adgang til billig, grøn energi. Læs mere på www.betterenergy.com

New
Download Annual Report 2018

News

Pages