MENU

Operations Engineer

Operations Engineer med fokus på driften

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder til vores Operations & Maintenance team. Stillingen er en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, international energikoncern i kraftig vækst. Better Energy er en ledende virksomhed inden for solenergi, som udvikler, financierer, bygger og driver solcelleparker og sælger grøn energi.

Om rollen    

Du bliver en del af vores Operations & Maintenance team, som i dag består af seks personer - fem i Sønderborg og en i Polen. Operations & Maintenance teamet har ansvaret for den tekniske drift og det løbende vedligehold af Better Energys solcelleparker. Vi er drevet af ambitionen om at Better Energys parker løbende producerer så meget grøn strøm som muligt og samtidigt opnår en levetid på +30 år. Der lægges derfor stor vægt på, at alle i teamet tager ansvar for at opgaverne bliver løst. Samtidig har vi en afslappet omgangstone og frihed til selv at tage ansvar for hvordan opgaverne bedst bliver løst.

Du vil blive en del af et team, hvor samarbejde og holdånd er vigtigt. Du er derfor en holdspiller, der er udadvendt, positiv og har mod på at tage ansvar, arbejde selvstændigt og søge de bedste løsninger. Vores topprioritet er at solcelleparkerne bliver vedligeholdt efter de aftaler, der er indgået med ejerne. Vi ser, at du har en vigtig rolle i denne mission.

Vores organisation er kendetegnet ved nemme og hurtige måder at kommunikere på, hvilket giver dig grundlag for at påvirke, hvordan du løser dine opgaver bedst muligt.

Dine opgaver

Dit primære arbejde vil foregå fra Sønderborg men ift. det løbende vedligehold af parkerne vil der i perioder være brug for at du assisterer med udførslen af tekniske inspektioner ude i parkerne. Dette vil sikre kendskab med de forskellige parker, deres placering og opbygning, som er nødvendig for at kunne udføre opgaverne.

Dette indebærer følgende opgaver:

 • Adgangskontrol til parkerne via CCTV (Milestone)
 • Overvåge parkerne via SCADA
 • Oprette sager i Inspectly (korrigerende handlinger)
 • At holde BEs beredskabsplan opdateret og godkendt af Energistyrelsen for at sikre overholdelse af Energistyrelsens bekendtgørelse nr. 2646 og 2647
 • Sikre afholdelse af beredskabsøvelser iht. beredskabsplanen
 • Koordinere øvelser med IT omkring cyber security
 • Løbende vedligehold af dokumentation, såsom gribekort og procesdiagrammer
 • SINE-kommunikation (sikre uddannelse og kontinuerlig brug af SINE telefonerne).
 • Ajourføring af hændelseslog for at sikre korrekt hændelseshåndtering for udbedring og for at undgå gentagelse af fejl.
 • Oprettelse, udførsel og afslutning af garantisager, kvalitetssager samt forsikringssager
 • Rapportering
 • Føre fejlstatistisk over korrigerende handlinger
 • Indgå i vagtordning, hvilket indebærer skæve arbejdstider og weekendarbejde

Du vil rapportere til Director af Operations & Maintenance teamet, som tilhører den hurtigt voksende Asset Management afdeling.

Kvalifikationer

Du er uddannet maskinmester, automatikmekaniker eller elektriker med el-kendskab og erfaring fra forsynings-, industri- eller vedvarende energivirksomhed. Herigennem har du opnået kendskab til vedligeholdelsessystemer og indsigt i driftsovervågning og beredskabsplaner. Ligeledes forventes det, at du kan assistere med tekniske inspektioner ude i parkerne.

Koncernsproget i Better Energy er engelsk så det er vigtigt, at du er rutineret heri, både på skrift og i tale.

Kan arbejde med Microsoft Office programmerne og du er også hurtig til, og er interesseret i, at lære nye IT-systemer at kende.

Bliv en del af teamet

Vi ved at det er vores ansatte, der gør forskellen. Det giver os en stor stolthed at se den imponerende indsats, som vores dedikerede medarbejdere yder hver dag for at skabe en bæredygtig energifremtid. Styret af vores mission har vi sat os for at styrke økosystemerne og på samme tid fremskynde den grønne omstilling. Vi måler vores bæredygtighed og regenerative indsats ved at bruge Future-Fit målsætningerne.

Vi ansætter fantastiske mennesker fra en bred vifte af baggrunde, fordi det gør vores virksomhed bedre. Den nuværende sammensætning tæller næsten 200 talentfulde medarbejdere fordelt på 18 forskellige nationaliteter. Vi værdsætter en mangfoldig kultur og opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge uanset alder, køn, religion, seksuel orientering, handicap, nationalitet eller etnicitet.

At have de rigtige færdigheder er kun en del af billedet. Vi leder også efter kandidater, der vil passe godt ind i vores kultur. Det betyder, at vi er meget grundige i vores bestræbelser på at finde det bedste match for både dig og Better Energy.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at bruge dine færdigheder og talenter til virkelig at gøre en forskel, så send os din ansøgning og CV via linket senest fredag den 8. juli 2022.

Vi holder samtaler løbende. Vi forventer, at din startdato er den 1. september 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Mikkel Nyhold Bruncke, Director, Operations & Maintenance, på +45 20 26 66 46.

 

Apply here

New
Better Energy invested DKK 1.5 bn in the green transition in 2021
ESG Report 2021: Solar parks should increase biodiversity and protect groundwater

News

Pages