MENU

Studentermedhjælper til juridisk afdeling

Better Energy - Drivers of a renewable energy revolution

Har du lyst til at arbejde med kontrakter i en dynamisk og hurtigt voksende international energivirksomhed? Har du lyst til at få indblik i solenergi og bidrage aktivt til den grønne omstilling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Du kan kickstarte din karriere ved at få indblik i en unik branche i høj vækst, hvor du vil få mulighed for at arbejde med en række studierelevante problemstillinger. Du vil herudover have gode muligheder for at fortsætte som advokatfuldmægtig i Better Energy, når du har færdiggjort studiet.

Better Energy
Better Energy er en dynamisk virksomhed i kraftig vækst, der er med til at drive den grønne agenda i Danmark og i udlandet. Hovedkontoret ligger ved søerne på Frederiksberg og vi er tæt på at runde 100 ansatte. Better Energy er med helt i top i branchen og står bl.a. for opførelsen af Danmarks hidtil største solcellepark for den internationale koncern Bestseller.

I Better Energy håndterer vi alle faser af projekterne, fra opkøb og udvikling af arealer, finansiering, design og opførelse af solceller til salg af energi.

Der er en god stemning i Better Energy og ikke mindst en stærk teamkultur, og det er derfor vigtigt for os, at du har lyst til at blive en del at holdet. Better Energys Legal afdeling består af ca. ti personer, hvoraf størstedelen har betydelig erfaring som advokater.

Karriere i Better Energy
Arbejdet hos Better Energy er alsidigt og giver en god karrierestart inden for en branche i rivende udvikling. Vores juridiske afdeling supporterer hele vores værdikæde fra ”land til energi”. Det involverer blandt andet udvælgelse af jord, indgåelse af kontrakter, finansiering, indkøb af materiale, konstruktion og drift af solcelleparkerne samt salg af den grønne energi. Vi søger en teamplayer, der sætter en ære i at løfte i flok og bidrage til fællesskabet. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye arbejdsopgaver, og du er omstillingsparat – for hos os ændrer tingene sig hurtigt.

Du vil som student hurtigt få ansvar og blive mødt med faglige udfordringer, masser af sparring og have gode muligheder for kontinuerlig udvikling. Vi forventer, at du er ambitiøs, dedikeret og nysgerrig efter at lære og udvikle dig, og at du har en særlig interesse for de formueretlige fag.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Bistå med at håndtere, udarbejde og videreudvikle kontrakter (fx energisalgskontrakter (PPA), tekniske servicekontrakter (O&M) og aftaler om køb af solcellemoduler)
  • Forberede og gennemgå mark-up af aftaler, herunder fx ændringer af vilkår, lovgivning m.v.
  • Bistå med lejeaftaler af arealer, herunder udarbejdelse og opfølgning
  • Bistå med processen for køb af fast ejendom, herunder tinglysning, deklarationer m.v.
  • Bistå med udarbejdelse af entreprisekontrakter, herunder problemstillinger relateret til branchestandarder som AB92 m.v.
  • Udarbejde juridiske notater til diverse juridiske problemstillinger, herunder kontraktuelle
  • Udarbejde og vedligeholde templates
  • Forberedelse af korrespondance til ansøgninger hos forskellige offentlige myndigheder
  • Bistå med M&A og selskabsretlige forhold, herunder vedtægter, ejeraftaler m.v.
  • Bistå med forskellige opgaver med corporate governance og compliance

Ansøgning
Vi søger både bachelor- og kandidatstuderende. Og vi forestiller os, at du fortsætter som advokatfuldmægtig i vores juridiske afdeling, når du er færdig med at studere.

Du skal senest den 28. oktober 2020 sende din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at besætte stillingen inden fristens udløb.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat Rasmus Barkholt på telefon 20 40 28 03 eller e-mail rba@betterenergy.com.

 

Apply

New
Better Energy Green Power (PPA)
Green energy, nature & biodiversity

News

Pages