MENU

Business Coordinator

Business Coordinator til vores development afdeling

Kunne du tænke dig at være med forrest, hvor den grønne energi starter?

Better Energy er ikke blot pionerer indenfor grøn vedvarende energi, men vi gør også en forskel, der kan mærkes. Lige nu søger vi en Business Coordinator til vores Development-afdeling, for at hjælpe med at imødekomme den stigende efterspørgsel på grøn energi, som vi leverer til nogle af Danmarks største virksomheder.

Dét, der karakteriserer Better Energy, er, at vi designer, udvikler, finansierer, opfører og driver solcelleparker, og har hele værdikæden in house, så du kommer til at arbejde med mange forskellige professioner. Én ting har vi dog til fælles, vi har alle en stor passion for grøn omstilling. Nu søger vi den helt rette person til at komme med på vores rejse.

Stillingen er placeret på Frederiksberg og i vores Development-afdeling bliver du en del af vores Business Development Team. Du kommer til at referere til teamets Vice President.

Det er teamets ansvar at modne projekter og sikre at de kommer godt fra start. Inden første spadestik skal projekterne analyseres ud fra en lang række kriterier. Falder vurderingen heldigt ud, skal jorden sikres, kontraktforhandlinger indledes og lokalsamfundet inddrages. Det er således teamets opgave at kontakte og håndtere alle stakeholders herunder lodsejere, rådgivere, lokalsamfund/naboer samt den indledende kontakt til beslutningstagerne og meningsdannere såsom kommunale planafdelinger og lejlighedsvis politikere.

Vi klæder alle parter på og fortæller, hvilken betydning solcelleparkerne har for lige netop dem. Herfra skal vi så finde den bedst mulige løsning for alle parter i forhold til opsætning af solcelleparkerne. Det er her, du kan gøre en forskel. Din opgave bliver nemlig at supportere vores Business Developer med at opsamle og logge al den data, som det kaster af sig. Der er ikke to processer, der er ens, derfor er der heller ikke mange dage, der ligner hinanden.

Du kan hjælpe os med at gøre en forskel ved at:

 • Indsamle og logge al information fra møder samt gøre den tilgængelig for hele organisationen
 • Hjælpe med og facilitere kontakten med blandt andet landmænd, naboer og kommunen
 • Ugentlige ture rundt om i landet med indsamling af data fra møder
 • Assistere med at sikre en god og positiv dialog samt videreformidle det aftalte

Vi forestiller os, at du:

 • Har en klar kommerciel forståelse og ved, hvad der skal til for at få tingene ud over rampen
 • Tror på dig selv og dine egne evner
 • Har gode IT-evner
 • Muligvis har erfaring med projektudvikling og viden om kommunal forvaltning
 • Har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig for os, det vigtigste er, at du har gåpåmod og kan navigere i mange forskellige holdninger og interesser.

Til gengæld tilbyder vi blandt andet:

 • Et fleksibelt arbejdsmiljø med rig mulighed for hjemmearbejde
 • Gode personaleforhold, såsom sundhedsforsikring, valgfrit IT-tilbehør og en lækker kantine
 • Sociale sammenkomster og udflugter, som vi jævnligt arrangerer
 • Et varierende job med en masse indflydelse og plads til personlig udvikling
 • At være en del af et firma, der gør en målbar forskel for den grønne omstilling

Du vil blive en del af en flad hierarkisk struktur med korte beslutningsprocesser, så du får mulighed for at påvirke og udvikle dine egne opgaver. Derudover arbejder vi med en innovativ kultur, der skaber og driver forandringer, og vi opmuntrer til gode ideer, da vi ser os selv som first-movers inden for feltet. Vi tænker ikke kun ud af boksene – vi sætter dem sammen. Det, mener vi, gøres bedst i et miljø, der fordrer høj kvalitet, respekt, integritet og diversitet, som er nøglen til vores succes. For mere information om, hvordan vi praktiserer vores værdier, se vores ESG-rapport lige her.

Sådan bliver du en del af Better Energy

Hvis du har lyst til at bruge dine kvalifikationer til at gøre en forskel, så send os CV og ansøgning via knappen forneden, så hurtigt som muligt og senest den 5. december, da vi løbende indkalder til samtaler. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen eller vores rekrutteringsproces, kan du kontakte Vice President for Business Development-afdelingen, Anders Nielsen, på an@betterenergy.dk.

 

Søg jobbet

New
Better Energy ESG Report 2020
Better Energy Annual Report 2020

News

Pages