MENU

Piccoline/Piccolo

Piccoline/piccolo i Sønderborg

Better Energys kontor i Sønderborg er for nyligt blevet udvidet, så vi har mange ekstra kvadratmeter til vores dygtige folk – en gruppe som støt vokser. Mere plads og mange nye kolleger kræver mere organisering af den daglige drift af et travlt kontor, hvor der altid er højt til loftet, og derfor søger vi en piccoline/piccolo til vores hold.

Vi søger en person som har gode samarbejdsevner og et udbredt service-gen. Det falder dig helt naturligt at gribe en masse forskellige opgaver og du er ikke typen som sætter dig til at kede dig. Nogle dage vil der være mange møder at dække op til, andre dage hjælper du design holdet med at organisere nogle papirer og om fredagen er du måske i spidsen for et hyggeligt fælles arrangement.

Som medarbejder hos Better Energy skal du være parat til at gøre en forskel. Du skal udvise energi og engagement og du er ivrig efter at være en del af en virksomhed, der er baseret på en bred vifte af medarbejdere der samarbejder på tværs af afdelinger og faglighed. Ligesom os brænder du for dit arbejde og motiveres ved at arbejde sammen med andre talentfulde og dedikerede kolleger.

Dit team

Du vil indgå i et team, som er ansvarlig for at alle Better Energys medarbejdere trives. Vores mål er at sikre at vores kollegaer, kan nøjes med at fokusere på det de er bedst til – vi har styr på alt andet.

Vi har en dynamisk arbejdskultur med korte beslutningsprocesser, så du har mulighed for at have stor indflydelse på din egne arbejdsopgaver og ansvarsområder. Måske finder du en interesse i en af vores afdelinger, hvor nye opgaver løbende viser sig? Måske opdager du nogle kompetencer som kan være nyttige i nogle af vores processer? Du har mulighed for at vokse meget i denne rolle, samtidig med at du får en travl hverdag med gode kolleger.

Om dig

Du trives med ansvar og har en meget velorganiseret måde at arbejde på. Den ideelle kandidat sætter en ære i, at kontoret og kaffebaren er pletfri, at der er styr på alle møder og eksterne gæster samt at vi aldrig løber tør for papir eller kaffebønner. Du er ikke bange for at lære nyt og sætte dig ind i nye opgaver.

Du trives i rollen som serviceminded blæksprutte og bidrager med positiv energi, der smitter af på dine kollegaer. Du har muligvis planer om et sabbatår fra studierne og har lyst til et spændende og selvstændigt job, inden du vender tilbage til skolebøgerne. Om du har mod på deltid eller fuldtid behøver ikke at være afgørende. Vi kan i fællesskab definere dine opgaver og din rolle, så det er et perfekt match for både dig og dine kolleger.

Hos Better Energy får du et alsidigt job, hvor du blandt andet får ansvaret for mange af de opgaver, der får hverdagen på en arbejdsplads i rivende udvikling, til at fungere. Opgaverne vil være mangeartede og veksle mellem faste daglige rutiner og ad-hoc opgaver.

Du vil også være ansvarlig for

 • Forplejning til møder
 • Bestilling af kontorartikler
 • Håndtere kurerservice
 • Ad hoc opgaver relateret til organisering, sortering, etc.

Vi har stor fokus på medarbejderne i Better Energy, og vi mener derfor at du vil passe bedst ind i vores team hvis du kan svare ja til at du er:

 • Selvstændig, proaktiv og ansvarlig
 • Kendt for din positive energi
 • Professionel og omhyggelig
 • Har gode IT-kundskaber
 • Stærk i både skriftlig og mundtlig dansk, samt mundtlig engelsk og allerhelst også skriftlig engelsk

Listen er lang og kan du ikke sige ja til alt, men stadig mener du er det perfekte match, så send os din ansøgning alligevel – fortæl os hvorfor du synes vi vil være et rigtig godt match.

Hvad får du hos Better Energy

Ja, vi har en god frokostordning, privat sundhedsforsikring og elektronikordning, men derudover får du også:

 • Muligheden for at være en del af en virksomhed i stor vækst, som driver den grønne agenda i Danmark og udlandet
 • En sjov, spændende og dynamisk hverdag
 • Spørg alle i Better Energy og de vil sige at du har gode muligheder for at udvikle dig professionelt
 • Søde og dygtige kollegaer, som elsker at grine sammen – især til vores sociale arrangementer

Hvordan ansætter vi

Hos os gør menneskerne forskellen. At have de rigtige kvalifikationer er kun en del af det større billede. Vi leder efter kulturel kemi, hvilket betyder at vi er meget omhyggelige med at finde det bedste match for både dig og Better Energy. Hvis du er interesseret i stillingen, så send os dit CV samt ansøgning via linket.

At finde den rette kandidat betyder meget for os og derfor er rekrutteringsprocessen en løbende proces. Vi lukker først ansættelsesprocessen, når den helt rigtige kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller processen, er du mere end velkommen til at kontakte People Manager, Lea Dissing på lad@betterenergy.dk eller telefon +45 20 71 78 38.

 

Søg jobbet

New
Better Energy ESG Report 2020
Better Energy Annual Report 2020

News

Pages