MENU

Project Developer & Landscape Architect

Project Developer & Landscape Architect

Kunne du tænke dig at være en del af et firma, der ikke blot er pionerer indenfor grøn vedvarende energi, men som faktisk gør en forskel, der kan mærkes? Better Energy søger en landskabsarkitekt til rollen som vores nye Project Developer & Landscape Architect til vores Development-afdeling til vores kontor på Frederiksberg for at hjælpe med at imødekomme den stigende efterspørgsel på grøn energi. Dét, der karakteriserer Better Energy er, at vi designer, udvikler, konstruerer, finansierer, bygger og driver solcelleparker, så du kommer til at arbejde med mange forskellige professioner. Én ting har vi dog til fælles; vi har alle en stor passion for grøn omstilling. Nu søger vi den helt rette person til at komme med på vores grønne rejse.

I vores Development-afdeling bliver du en del af Project Development-teamet, der i dag består af 6 kollegaer, men med flere opslåede stilling og en række eksterne parter, specialiseret inden for landskabsarkitektur, natur- og biodiversitet, planlægning, teknisk design samt miljøvurdering, og du vil rapportere til Executive Vice President for Development-afdelingen. Teamet er ansvarlig for alle dele af projekterne, som fx vedrører udformning af projektområder, forhandling med de involverede parter og undersøgelse af miljøpåvirkning, og du vil være med til at skabe mere natur og biodiversitet i projekterne kombineret med grøn energi. Sammen med interne og eksterne parter bliver din opgave at sikre skitsering og realisering af konkrete natur- og biodiversitetsmæssige tiltag i de forskellige projektstadier.

Du vil blive en del af en flad hierarkisk struktur med korte beslutningsprocesser, så du får mulighed for at påvirke og udvikle dine egne opgaver. Derudover arbejder vi med en innovativ kultur, der skaber og driver forandringer, og vi opmuntrer til gode ideer, da vi ser os selv som førende inden for feltet. Vi tænker ikke kun ud af boksene – vi sætter dem sammen. Det, mener vi, gøres bedst i et miljø, der fordrer høj kvalitet, respekt, integritet og diversitet, som er nøglen til vores succes. For mere information om, hvordan vi praktiserer vores værdier, se vores ESG-rapport lige her.

Du kan hjælpe os med at gøre en forskel ved:

 • Håndtering og sikring af konkrete tiltag inden for natur og biodiversitet gennem fysisk planlægning
 • On-site forvaltning og styring af solcelleprojekterne
 • Forhandling med lodsejere og øvrige relevante parter med interesse for styrkelse af natur og biodiversitet i energiprojekterne
 • Forhandling og dialog med naboer til solcelleprojekter, der også skal inddrages i planer om styrkelse af natur og biodiversitet i energiprojekterne
 • Skitsering og kvalificering af projekter inden for landskabsarkitektur

Vi forestiller os at du:

 • Har en relevant teknisk baggrund, måske som landskabsarkitekt
 • Muligvis er nyuddannet eller har 3-5 års erfaring inden for feltet
 • Kan forstå og benytte lovgivning omhandlende areal- og miljømæssige spørgsmål
 • Kan indgå i tværfagligt samarbejde med specialister inden for natur, biodiversitet og fysisk planlægning
 • Er flydende på dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk

Du er karakteriseret ved, at du trives med selvstændige opgaver og leverer på et højt niveau. Du kan bevare det gyldne overblik i pressede situationer, og du sætter en dyd i at sikre et kontinuerligt højt og solidt fagligt fundament i din støtte til afdelingen.

Til gengæld tilbyder vi:

 • Et fleksibelt arbejdsmiljø med rig mulighed for hjemmearbejde
 • Gode personaleforhold, såsom sundhedsforsikring, valgfrit IT-tilbehør og en lækker kantine
 • Sociale sammenkomster og udflugter med masser af grin, som vi jævnligt arrangerer
 • Et varieret job med en masse indflydelse og plads til personlig udvikling
 • At være en del af et firma, der gør en målbar forskel for den grønne omstilling

Sådan bliver du en del af Better Energy

Vi ved, at det er menneskerne i Better Energy, som gør den store forskel. At have den rigtige viden og evner er kun en del af billedet - vi leder også efter et godt kulturelt match. Dette betyder, at vi er meget grundige, når vi leder efter det bedste match for både dig og os. Vi indkalder løbende til samtale, så hvis du er interesseret i at bruge dine kvalifikationer til at gøre en forskel, så send dit CV og ansøgning via linket herunder, så hurtigt som muligt og senest den 1. december. 

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen eller vores rekrutteringsproces, kan du kontakte Executive Vice President for Development-afdelingen, Esben Billeskov, på ebs@betterenergy.dk.

 

 

Apply here

New
Better Energy ESG Report 2020
Better Energy Annual Report 2020

News

Pages