MENU

Project Manager - Engineering

Project Manager

Vær med til at skabe en energirevolution! Vi søger en passioneret og nysgerrig Project Manager til at drive nye, ambitiøse projekter inden for solenergi.

Better Energy er en dynamisk virksomhed i kraftig vækst, der er med til at drive den grønne agenda i Danmark og udlandet. Vores vision er at være skabere af en grøn og bæredygtig fremtid. Vores mål er, at sikre en verden med ubegrænset adgang til grøn energi til en overkommelig pris. Vi har mange spændende projekter i pipelinen og søger derfor en dygtig kollega til vores Engineering & Construction-afdeling i Sønderborg.

En aktiv rolle i engineering-processen

Som vores nye Project Manager i Engineering bliver du en del af et voksende team med fagligt dygtige og engagerede kolleger. Vi har korte kommunikationsveje, og forslag til nye løsninger eller optimering af arbejdsprocesser tages med det samme op i teamet og implementeres hurtigt.

Dit overordnede ansvar vil være at drive nye projekter med nye systemer og klargøre disse til implementering i vores storskala solcelleparker. Du vil spille en aktiv rolle i hele engineering-processen og være linket mellem vores R&D-, Design og Construction-afdelinger. En stor del af denne engineering vil være den konstruktionsmæssige del, som indebærer design, udvikling og optimering af vores stålsystemer inkl. statiske beregninger både internt og i samarbejde med eksternt ingeniørfirma og vores leverandører.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Projektledelse og implementering af nye systemer i vores solparker
  • Udvikling og optimering af stålkonstruktioner
  • Statiske beregninger internt og i samarbejde med eksterne ingeniører
  • Koordinering med vores leverandører af stål og profiler m.m.
  • Koordinering med vores el- og højspændings-engineering team

Du vil primært være på kontoret i Sønderborg, men kan forvente enkelte rejsedage til byggepladser, eksterne møder samt vores hovedkontor i København.

Erfaren projektleder med drive og mod på at lære nyt

Du ved, hvad der skal til for at lede et projekt gennem alle faser, tager ansvar og håndterer udfordringer professionelt. Du har højt humør og gåpåmod, arbejder med det store overblik og kan holde hovedet koldt, også når der er tryk på. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye arbejdsopgaver, er nysgerrig og sætter pris på nye idéer, sparring og løbende faglig udvikling – hos os ændrer tingene sig hurtigt. Du har et godt samarbejde med dine kollegaer, fordi du sætter pris på og bidrager til fællesskabet og er god til at kommunikere åbent og direkte med gensidig respekt.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller tilsvarende samt erfaring med konstruktioner og projektledelse fra byggebranchen, rådgivende ingeniører eller lignende. Du befinder dig godt med at arbejde i en ung virksomhed med fart på og vil være med til at drive den grønne agenda.

Derudover forventer vi, at du har følgende grundlæggende kvalifikationer, eller har viljen og drivet til at erhverve dig dem løbende:

  • Erfaring med at navigere med mange interne og eksterne interessenter
  • Gode formidlingsevner på min. engelsk og dansk
  • Erfaring med AutoCAD, Inventor el. lign.
  • Gode IT-kundskaber, herunder MS Office
  • Erfaring med konstruktioner, statiske beregninger og materialekendskab er en fordel

Spændende og varieret hverdag og et job med mening

Hos os får du muligheden for at blive en del af en virksomhed i stor vækst, som driver den grønne agenda. Vi giver dig en masse ansvar og plads til at vokse, mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt – og ikke mindst vil du bidrage til en sikker og stabil gennemførelse af vores projekter. Du får også søde og dygtige kolleger i en uformel og dynamisk organisation med flad struktur og godt sammenhold, hvor alle arbejder sammen mod et fælles mål – visionen om at skabe en bæredygtig fremtid.

Vil du være en del af den energirevolution, Better Energy er i gang med?

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt og senest 12. januar 2022. Vi ser meget frem til at byde vores nye Project Manager velkommen ombord, så kandidater vil blive inviteret til samtaler løbende – og vi ansætter så snart, vi har fundet den helt rigtige til teamet.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Vice President, Technology & Solutions, Lars S. Thomsen på lst@betterenergy.dk eller telefon 29 29 34 14.

 

Søg jobbet

News

Pages