MENU

Senior Developer & Grid Specialist

Senior Developer & Grid Specialist

Kunne du tænke dig at være en del af et firma, der ikke blot er pionerer indenfor grøn vedvarende energi, men som faktisk gør en forskel, der kan mærkes? Better Energy søger en landinspektør eller en kandidat med anden relevant faglig baggrund til rollen som vores nye Senior Developer & Grid Specialist til vores Development-afdeling til vores kontor på Frederiksberg for at hjælpe med at imødekomme den stigende efterspørgsel på grøn energi. Dét, der karakteriserer Better Energy er, at vi designer, udvikler, konstruerer, finansiere, bygger og driver solcelleparker, så du kommer til at arbejde med mange forskellige professioner. Én ting har vi dog til fælles, vi har alle en stor passion for grøn omstilling. Nu søger vi den helt rette person til at komme med på vores grønne rejse.

I vores Development-afdeling bliver du en del af Project Development-teamet, der kommer til at bestå af 9 kollegaer og en række eksterne parter, specialiseret inden for landskabsarkitektur, planlægning, teknisk design samt miljøvurdering, og du vil rapportere til Executive Vice President for Development-afdelingen. Teamet er ansvarlig for alle dele af projekterne, som fx vedrører udformning af projektområder, forhandling med de involverede parter og undersøgelse af miljøpåvirkning. Du vil være med til at skabe et tværfagligt samarbejdsrum, hvor Better Energys interesser kombineres med en række interessenters forskellige udgangspunkter og fagligheder. Du skal være i stand til at sætte retningen for, hvordan man agerer i et givent projekt, herunder fordeling af opgaverne, internt såvel som eksternt. Det gør du ved sikring og forhandling af rettigheder til nettilslutning af vores solcelleparker.

Du vil blive en del af en flad hierarkisk struktur med korte beslutningsprocesser, så du får mulighed for at påvirke og udvikle dine egne opgaver. Derudover arbejder vi med en innovativ kultur, der skaber og driver forandringer, og vi opmuntrer til gode ideer, da vi ser os selv om førende inden for feltet. Vi tænker ikke kun ud af boksene – vi sætter dem sammen. Det mener vi gøres bedst i et miljø, der fordrer høj kvalitet, respekt og diversitet, som er nøglen til vores succes. For mere information om, hvordan vi praktiserer vores værdier se vores ESG-rapport lige her.

Du kan hjælpe os med at gøre en forskel ved:

 • At sørge for erhvervelse af areal- og servitutrettigheder
 • Forhandling med lodsejere, myndigheder, interesseorganisationer og øvrige parter
 • At sikre samspil i hele projektforløbet ved planlægning af byggeprocesser på tværs af afdelinger
 • Rapportering af fremskridt og udfordringer inddelt projektvis i prioriteret rækkefølge
 • Analysering af infrastruktur, arealbegrænsninger og øvrige udfordringer og muligheder
 • Risikostyring i forhold til intern og ekstern bemanding samt projekters gennemførlighed i forhold til tidsplaner

Vi forestiller os at du:

 • Er uddannet landinspektør eller har anden relevant faglig uddannelse med 5+ års erfaring med lodsejerforhandling, myndighedsbehandling og anlægsarbejde
 • Har solidt kendskab til relevant lovgivning
 • Har evnen til at finde den rette løsning på komplekse problemer med mange interessenter involveret
 • Er detaljeorienteret
 • Har gode kommunikationsevner, på dansk såvel som på engelsk

Du er karakteriseret ved, at du trives med selvstændige opgaver og leverer på et højt niveau. Du kan bevare det gyldne overblik i pressede situationer, og du sætter en dyd i at sikre et kontinuerligt højt og solidt fagligt fundament i din støtte til afdelingen.

Til gengæld tilbyder vi:

 • Et fleksibelt arbejdsmiljø med rig mulighed for hjemmearbejde
 • Gode personaleforhold, såsom sundhedsforsikring, valgfrit IT-tilbehør og en lækker kantine
 • Sociale sammenkomster og udflugter, som vi jævnligt arrangerer
 • Et varieret job med en masse indflydelse og plads til personlig udvikling
 • At være en del af et firma, der gør en målbar forskel for den grønne omstilling

Sådan bliver du en del af Better Energy

Vi ved, at det er menneskerne i Better Energy, som gør den store forskel. At have den rigtige viden og evner er kun en del af billedet - vi leder også efter et godt kulturelt match. Dette betyder, at vi er meget grundige, når vi leder efter det bedste match for både dig og os. Vi indkalder løbende til samtale, så hvis du er interesseret i at bruge dine kvalifikationer til at gøre en forskel, så send dit CV og ansøgning via linket herunder, så hurtigt som muligt og senest den 1. december. 

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen eller vores rekrutteringsproces, kan du kontakte Executive Vice President for Development-afdelingen, Esben Billeskov, på ebs@betterenergy.dk.

 

Søg jobbet

New
Better Energy ESG Report 2020
Better Energy Annual Report 2020

News

Pages