MENU

Tax Manager

Tax Manager - selskabsskat

Har du god forretningsforståelse, trives i et turbulent miljø og har stor passion for selskabsskat? Vil du have et job med mening og være med til at gøre en reel forskel i en førende grøn energivirksomhed i rivende udvikling?

Better Energy har fokus på vedvarende energi og er i rivende udvikling og vækst. Til vores kontor på Frederiksberg søger vi derfor en erfaren Tax Manager til at varetage spændende og alsidige opgaver inden for selskabsskat i en nyoprettet stilling.

Tæt på beslutningerne og stor berøringsflade

Som Tax Manager bliver du en del af Better Energys voksende finansafdeling med cirka 20 kolleger, hvor vi er tæt på beslutningerne og ser os selv som en aktiv part i løsning af udfordringerne. Vi har derfor mange berøringsflader med den øvrige organisation – legal, finance, treasury og den kommercielle del af virksomheden. Generelt opererer vi under mottoet ”if you see it – you own it”. Vi har travlt, men sætter en ære i at hjælpe hinanden.

Opgaverne er alsidige og omfatter:

  • Opgørelse af dansk sambeskatning - mere end 170 selskaber
  • Samspil med udenlandske selskaber – kildeskatter, lempelse etc.
  • Transfer pricing vedligeholdelse, DAC 6
  • Modelleringsarbejde – review af DCF-modeller
  • Review af investerings-cases
  • Opgørelse af fradragskonti i partnerselskaber

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant teoretisk baggrund som enten cand.merc. jur., cand.merc.aud. eller tilsvarende. Kombineret med praktisk viden og erfaring erhvervet i industrien eller hos rådgiver. Du har god forretningsforståelse, kan dit håndværk og har styr på de basale discipliner, både skatteretligt og selskabsretligt.

Derudover forventer vi, at du

  • Trives med en stor del uforudsigelighed
  • Er engageret, har stort initiativ og tager ansvar for opgaverne
  • Har en god regnskabsmæssig indsigt og forståelse
  • Er flydende i dansk og engelsk (mundtligt som skriftligt)

Du trives i et turbulent og til tider travlt miljø i en værdidrevet virksomhed, hvor vi har fokus på arbejdsglæde og fællesskab og alle deler passionen for vedvarende energi og den grønne omstilling.

Er du parat til nye udfordringer?

Hvis stillingen har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt CV via linket snarest muligt. Vi ser meget frem til at byde vores nye Tax Manager velkommen ombord, så kandidater vil blive inviteret til samtaler løbende – og vi ansætter så snart, vi har fundet den helt rigtige til teamet.

Vil du vide mere om stillingen eller Better Energy, er du velkommen til at kontakte Tax Director, Henrik Konradsen på +45 29371768 – også gerne uden for kontortid og i weekenden, hvis det passer bedre.

 

Søg jobbet 

New
Better Energy ESG Report 2020
Better Energy Annual Report 2020

News

Pages