MENU

Personlig Assistent til CFO

Personlig Assistent til CFO i Better Energy

Hos Better Energy søger vi en erfaren Personal Assistant til vores Chief Financial Officer på vores kontor i Frederiksberg. Du har stærke interpersonelle kompetencer og øje for detaljer, hvor du sikrer konstant høj standard og tidseffektivitet for vores CFO, mens du sætter en ære i at støtte CFO’en og bruge dine færdigheder til fordel for hele Finance-teamet. Det er en fantastisk mulighed for et job med stort ansvar og mulighed for udvikling, mens man arbejder i en virksomhed der virkelig gør en forskel i den grønne omstilling.

Om Better Energy

Better Energy er et internationalt vedvarende energiselskab, der skaber ny grøn energi. Den grønne omstilling fra fossile brændstoffer til vedvarende energikilder kan kun opnås ved at tilføre ny vedvarende energi til vores energiforsyning. Vi arbejder målrettet på at drive forandringen og med at hjælpe selskaber, byer og lande med at vælge grøn energi på en måde, der får ny vedvarende energi på elnettet og tilfører ny grøn energi til energiforsyningen. Vi designer, udvikler, konstruerer, bygger, driver og ejer storstilede solcelleanlæg såvel i Danmark som i udlandet.

Hos Better Energy er du med til at skabe og drive forandringer, der gør en essentiel forskel på et større plan. Vi har en dynamisk arbejdskultur med korte beslutningsprocesser, så du får mulighed for at påvirke og udvikle dine egne opgaver og ansvar. Samarbejdet er defineret af en bred berøringsflade mellem afdelinger og professionelle baggrunde – kort sagt; en omfavnende arbejdsplads med en flad hierarkisk struktur og potentiale for udvikling. Alle arbejder sammen mod et fælles mål - visionen om at skabe en bæredygtig fremtid.

Du vil blive medlem af vores Finance-team, og din nærmeste reference er CFO’en. Finance-afdelingen vækster løbende og består i øjeblikket af 20 dedikerede og ansvarlige kolleger, der med høj standard håndterer en bred vifte af finansielle aspekter i Better Energy. Vi tilbyder en fremragende mulighed for professionel og personlig udvikling sammen med ligesindede, venlige og talentfulde kolleger, der prioriterer at levere de bedste resultater, mens vi husker at grine sammen i hverdagen.

Dine opgaver

Din prioritet vil være at supportere og støtte CFO’en med en lang række opgaver. Opgaverne kan variere mellem koordinering, planlægning og sammensætning af materiale til diverse møder i finansafdelingen, projektstyring af interne projekter i Finance, kalenderstyring m.v. og med skabelse af solide relationer såvel internt som eksternt. Du trives i et komplekst miljø, hvor du selvstændigt formår at prioritere, mens du arbejder på en innovativ og løsningsorienteret måde.

Som Personlig Assistent vil du indtage en betroet stilling med stort ansvar, alsidig variation og kompleksitet i opgaverne. Opgaverne løses i et miljø, hvor du bidrager til en positiv og respektfuld kultur, mens du kontinuerligt vil møde nye opgaver, der løbende prioriteres.

Nogle af dine daglige opgaver vil inkludere:

 • Fremme relationer og fungere som bindeled mellem eksterne parter, interne medarbejdere, ledende medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og andre forretningsforbindelser
 • Selvstændig projektstyring af diverse spændende udviklingsprojekter i vores finansafdeling, som skal drives på tværs af vores underafdelinger
 • Planlægge og koordinere årshjul for Finance-afdelingen inkl. faglige og sociale arrangementer
 • Nedskrivning og udarbejdelse af SOP'er (Standard Operating Procedures)
 • Udarbejdelse af dokumenter og korrekturlæsning (såvel selvstændigt arbejde som diktat)
 • Forberede CFO’en til dagens møder
 • Koordinering og planlægning af møder
 • Deltagelse i interne og eksterne møder for at tage notater eller referater
 • Daglig kalenderstyring - herunder løsning af komplekse planlægningssituationer
 • Udlæg, rejseafregning og andre daglige administrative opgaver
 • Assistere ved onboarding af nye medarbejdere i Finance
 • Håndtering af personfølsomme oplysninger

Om dig

Du er karakteriseret ved, at du trives med selvstændige opgaver og leverer på et højt niveau. Du kan bevare det gyldne overblik i pressede situationer, og du sætter en dyd i at sikre et kontinuerligt højt og solidt fagligt fundament i din støtte til CFO’en.
For at du er vellykket i rollen som Personlig Assistent forventer vi at du har:

 • Erfaring som Personlig eller Executive Assistant eller tilsvarende stilling - gerne med erfaring med administrativ støtte og koordinering til C-Level Executives
 • Erfaring med diplomatiske og respektfulde interaktioner, internt og eksternt. Stillingen er betroet og omfattet af sædvanlig diskretion, så dette er en vigtig kompetence
 • Du har kvalifikationer og/eller interesse i at styre komplekse projekter på tværs af vores underafdelinger i finansafdelingen
 • Gode kommunikationsevner. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende og er en stærk skriftlig og verbal kommunikatør og har dertil korrekturlæsning evner
 • Gode færdigheder i Office-pakken (især PowerPoint og Excel).

Vi tilbyder

Udover en lækker frokostordning, sundhedssikring og en god IT ordning, så vil du opleve en arbejdsplads med masser af latter og sociale sammenkomster – vi har for eksempel lige afholdt vores årlige sommerfest, som altid er en stor succes.

Du vil få et varieret job med en masse ansvar og plads til personlig udvikling. Du vil opleve glæden ved at arbejde med noget så vigtigt som den grønne omstilling, mens du har det sjovt på dit arbejde og med dine kolleger.

Sådan søger du jobbet

Vi ved at det er menneskerne i Better Energy som gør den store forskel. At have de rigtige evner og redskaber er kun en del af billedet - vi leder også efter et godt kulturelt match. Dette betyder at vi er meget grundige når vi leder efter det bedste match for både dig og os. Hvis du er interesseret i at bruge dine kvalifikation til at gøre en forskel, så send os dit CV og ansøgning på engelsk via linket nedenunder.

Hvis du har nogle spørgmsål om stillingen eller vores rekrutteringsproces, kan du kontakte Karoline Nylander på kny@betterenergy.dk.

 

Apply

New
Better Energy ESG Report 2020
Better Energy Annual Report 2020

News

Pages